Vols guanyar 50€ en jocs? A la fira t’ho posem ben fàcil

 


La mecànica és molt senzilla. 

 

Cada dia, des del dilluns 21 al divendres 25 de novembre apareixerà publicat al web i a les nostres xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) un repte. Tothom qui el faci guanyarà 50 punts i els altres 50 aniran en funció de l’ordre d’arribada. Així el primer que el faci aconseguirà 100 punts (50+50), el segon 99 (50+49...).

 

Sempre podeu fer un repte d'un dia anterior. Però evidentment guanyareu menys punts per haver-lo resolt. A la fira, estar ben atent té premi!

 

A les 13h del dia de la fira es farà públic qui ha guanyat. Aquella persona haurà de ser present a la fira i portar algun element acreditatiu. Si no hi és, es passarà al següent dels participants.

 

 

Prova 1 - Dilluns

 

Seguir-nos a alguna de les xarxes socials. Fer una captura de pantalla que demostri que ens esteu seguint i enviar-la a aquest correu posant clarament el vostre nom i cognoms. Recordeu que en aquest concurs la rapidesa té premi!

 

 

Prova 2 - Dimarts

 

Fer una fotografia amb un text escrit: “El dia 27, jo aniré a la fira del joc de Tona!”, penjar-la a una xarxa social i aconseguir més de 10 m’agrada o retuits. Després fer una captura de pantalla i enviar-ho per correu electrònic posant clarament el vostre nom i cognoms.

 

 

Prova 3 - Dimecres

 

Quin és el teu joc preferit? Fes-li una fotografia i penja-la a com a mínim dues xarxes socials amb el missatge: “A la fira del joc de Tona m’agradaria trobar un joc tan bo com aquest”. 

 

Avui no us farem aconseguir retuits, només cal que ens envieu al correu electrònic la captura de pantalla on es vegi que ho heu penjat.

 

 

Prova 4 - Dijous

 

Vindràs sol o amb amics? Fes un grup de Whatsapp de com a mínim 20 persones i convida-les a la fira. Aconsegueix que com a mínim 5 persones diguin que volen venir amb tu. Fes una captura de pantalla de forma que es vegi el nombre de persones del grup i les confirmacions.


Envia-les al nostre correu. Corre tant com puguis, els 100 punts d’avui poden ser decisius!

 

 

Prova 5 - Divendres

 

Fes un viatge en el temps i ves a dilluns. Fes-te una foto amb cara de felicitat i explica “He viatjat al futur i és dilluns. A la @firadeljoc vaig trobar...“ En el teu tuit, facebook o instagram cita a com a mínim 20 persones. 

 

Un cop ho hagis penjat fes una captura de pantalla i envia-la per correu electrònic.

 

Avui a les 23.59 h tanquem la recepció de proves. 

 

Diumenge a les 13 h farem públic qui ha aconseguit més punts. Recorda que ha de portar un document que acriditi que ets tu. Si no hi ets, passarem al segon classificat.

 

Bona sort!

27 de novembre de 2016

16a fira Jocjoc - Tona