Benvingut a la fira del joc

A la Fira podràs tocar, provar i jugar tant a lesúltimes novetats com als jocs més tradicionals. Però també podràs participar als tornejos i veure els espectacles que tenim preparats.

Evently

Esdeveniment produït per Quimera Entertainment Company
Widget Image

Estigues connectat i segueix-nos

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Mentiras Inusuales

Mentiras Inusuales

Mentiras Inusuales són una serie d’espectacles de màgia d’en Nano Màrquez, per la Fira de Tona, en Nano ens portarà part dels seu espectacle perquè puguem vibrar i emocionar-nos amb la seva màgia.

I com que estem en una fira de jocs, segur que també hi incorporarà elements dels mateixos en cada actuació.

Podràs gaudir de l’espectacle en 2 sessions al llarg del dia.

Màgia

Espectacle

Organitzador

nano-mago

Nano Marquez

Nano Márquez és actor, Mag il·lusionista, i músic nascut a Sevilla, que resideix a Barcelona des de fa 15 anys.

Ja de nen pujava als escenaris representant obres de teatre, guanyant el premi al millor actor al certamen de teatre Distrito X de Sevilla i, desprès de varis anys dedicats a la música, va descobrir la Màgia.

Encara que la seva carrera màgica va començar a Sevilla, ha sigut a Barcelona on ha acabat de desenvolupar-se, passant 7 anys ininterromputs en cartellera amb els seus espectacles màgics.

Ha trepitjat els escenaris del Teatreneu, El Rey de l Magia, Auditori de Cornellà, el Gran Teatre del Liceu, Teatro Almería, American Lake i molts d’altres amb els seus espectacles de diferents formats: “Lo Creas o No”, “Absurda Mentira”, “Mentirijillas” i “Sesión Golfa”, a més de com a presentador d’una infinitat d’espectacles.

Però a més de ser mag i actor, Nano Márquez té un pes important en el món dels jocs, és el creador i director del canal de youtube “Funattic Channel”, amb un to molt personal i fresc al panorama lúdic.

I per aquest motiu, a la Fira Joc Joc ens durà un espectacle especial relacionat amb els jocs de taula i, possiblement, podreu fins i tot seure amb ell a jugar al algun joc.