Benvingut a la fira del joc

A la Fira podràs tocar, provar i jugar tant a lesúltimes novetats com als jocs més tradicionals. Però també podràs participar als tornejos i veure els espectacles que tenim preparats.

Evently

Esdeveniment produït per Quimera Entertainment Company
Widget Image

Estigues connectat i segueix-nos

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Partida Homes llop de la Vallnegra

Partida Homes llop de la Vallnegra

“Homes Llop de Vallnegra” és un jocs de rols ocults, on una serie de jugadors seran els vilatans de “Castronegro”, i els altres els homes llops que es faran passar per vilatans, mentre intenten cruspir-se’ls.

Cada torn, els vilatans debatran sobre qui pot ser un home llop i votaran per cremar-lo a la foguera, però hauran d’encertar, ja que els homes llops, cada nit es cruspiran a un vilatà, fins que només quedin homes llops i vilatans a “Castronegro”.

Philippe des Pallières va crear “Hombres Lobo de Castronegro” al 2001, basat en el joc clàssic de “l’assassí” o “màfia”, el va reglamentar, tematitzar i popularitzar fins al punt de que és l’adaptació més coneguda d’aquest clàssic atemporal.

Durant la Fira podreu gaudir de partides desenvolupades per Pablo Giménez, un dels narradors més reconeguts del nostre país, tematitzada mitjançant vestuari i efectes de so.

No perdeu l’oportunitat de participar en una partida única i descobrir fins a quin punt d’immersió es pot arribar en aquest joc.

Organitzador

Pablo-s

Pablo Giménez

Polifacètic com ningú més. Pablo Giménez ha estat mestre de primària durant més de 25 anys i porta molts anys jugant a jocs de taula. En els darrers anys ha treballat com a llibreter i botiguer de jocs de taula al Celler de Llibres. Fundador de l’associació Ayudar Jugando i actual vicepresident de la mateixa. En l’actualitat, a més a més, es el director del podcast solidari polifriki 0 en Cordura i del programa Polifrikis de www.cugat.cat.


Però si en alguna cosa destaca per sobre de les demès en el món lúdic, és en l’arbitratge de partides del famós joc “Homes llop de la Vallnegra”. Durant anys en Pablo ha arbitrat centenars de partides, i cap d’elles ha deixat a ningú indiferent, amb un to desenfadat i totalment participatiu, és capaç de mantenir a tots els jugadors totalment pendents de la partida, i fins i tot dels espectadors esporàdics.
Tant si t’agrada el joc com si no l’has provat mai, no perdis la oportunitat de participar en alguna de les partides que arbitrarà durant la Fira d’enguany.
El que està clar, és que desprès de jugar amb en Pablo, veurà “Homes llop de la Vallnegra», amb uns altres ulls.