Benvingut a la fira del joc

A la Fira podràs tocar, provar i jugar tant a lesúltimes novetats com als jocs més tradicionals. Però també podràs participar als tornejos i veure els espectacles que tenim preparats.

Evently

Esdeveniment produït per Quimera Entertainment Company
Widget Image

Estigues connectat i segueix-nos

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  El teatro errante

El teatro errante

El Teatro Errante és un espai diferent. Una bombolla aïllada de la realitat. El podràs trobar durant un festival, entra i deixa que la Màgia te transporti durant 15 minuts a on el seu art pugui portar-te.

La màgia de Eugenio i Nano Márquez són els creadors d’aquesta bogeria errant. Dos mags internacionals amb una llarga trajectòria en el món dels espectàcles, dos especialistes del vell, però renovat, art de la màgia. Ambós han traballat en tot tipus d’esdeveniments públics i privats, han portat els seus espectàcles de màgia a varis teatres de la ciutat condal i ara s’uneixen en aquesta aventura. Si vols coneixer-los un poc millor et convidem a que visitis les seves pàgines webs www.magiaeugenio.com i www.nanomarquez.com

Eugenio i Nano han montat quatre espectàcles cadascún, uni personals, divertits i màgics per a representar en El Teatro Errante. Dos espectàcles familiars i dos espectàcles més “golfos” (dirigits especialmente per als més grans, amb un humor mes àcid i uns efectes més orientats al públic adult) d’aquesta manera si algú vol repetir pot veure als dos mags amb diferentss repertòris.