Benvingut a la fira del joc

A la Fira podràs tocar, provar i jugar tant a lesúltimes novetats com als jocs més tradicionals. Però també podràs participar als tornejos i veure els espectacles que tenim preparats.

Evently

Esdeveniment produït per Quimera Entertainment Company
Widget Image

Estigues connectat i segueix-nos

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Torneig Ticket to Mars

Torneig Ticket to Mars

La Terra està a punt d’explotar, però per sort hi ha un pla, carregar coets cap a les colònies de Mart.

Però no hi ha lloc per a tots, i cada corporació (jugador) té els seus interessos particulars. Omple els coets segons els teus interessos, i fes-los enlairar quan creguis que és més rentable per a tu. Al final, el jugador amb més punts serà el guanyador.

 

Ja que tenim a l’Eugeni Castaño com a autor convidat a la fira, que millor que realitzar un torneig a un dels seus jocs publicats, i Ticket to Mars és ideal per a la curta durada de les seves partides.

Que no saps jugar-hi? No pateixis, que en pocs minuts t’expliquen com es juga.

Ciència-ficció

Gestió cartes

Gestió treballadors

Organitzador

EUGENI-CASTANO

Eugeni Castaño

Eugeni Castaño és professor de primària, pare de 2 nens, però a més a més, és creador de jocs de taula des de fa 7 anys.


Des de fa varis anys, se l’ha vist de fira en fira, portant sota el seu braç el seu primer joc “Cargolino Valentino”, en una auto-edició molt especial i totalment artesanal.

Durant aquests anys, ha creat tot un seguit de prototips, de diferents temàtiques i mecàniques. S’ha presentat en varis concurs de creació de jocs, destacant que va ser finalista al VIII concurs Ciutat de Granollers amb el seu joc PIU PIU TREE, menció especial del jurat al II concurs de creació de jocs del festival DAU amb CRAZY SHEEP i finalista al III concurs de creació de jocs del festival DAU. I enguany, desprès de molts anys d’esforç, per fi a aconseguir publicar no un, si no tres dels seus jocs.