Benvingut a la fira del joc

A la Fira podràs tocar, provar i jugar tant a lesúltimes novetats com als jocs més tradicionals. Però també podràs participar als tornejos i veure els espectacles que tenim preparats.

Evently

Esdeveniment produït per Quimera Entertainment Company
Widget Image

Estigues connectat i segueix-nos

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Eugeni Castaño

Eugeni Castaño

Eugeni Castaño és professor de primària, pare de 2 nens, però a més a més, és creador de jocs de taula des de fa 7 anys.

 

Des de fa varis anys, se l’ha vist de fira en fira, portant sota el seu braç el seu primer joc “Cargolino Valentino”, en una auto-edició molt especial i totalment artesanal.

Durant aquests anys, ha creat tot un seguit de prototips, de diferents temàtiques i mecàniques. S’ha presentat en varis concurs de creació de jocs, destacant que va ser finalista al VIII concurs Ciutat de Granollers amb el seu joc PIU PIU TREE, menció especial del jurat al II concurs de creació de jocs del festival DAU amb CRAZY SHEEP i finalista al III concurs de creació de jocs del festival DAU. I enguany, desprès de molts anys d’esforç, per fi a aconseguir publicar no un, si no tres dels seus jocs.

 

Per una banda, de la ma de VIRAVI tenim l’edició definitiva del seu clàssic “Cargolino Valentino”, un joc de carreres on l’últim en arribar a la meta serà el guanyador.

Per un altre, tenim el “Ticket to Mars”, una adaptació del seu joc PIU PIU TREE editat per GdM, on els jugadors intentaran omplir els coets de gent (i gossos) que intenten escapar de la Terra cap a Mart, però en una configuració específica.

I per últim, el seu últim joc “Nubes”, editat per Kibo, un joc de fer endevinar conceptes, però utilitzant núvols de diferents formes, ajuntant-los per a crear la forma del concepte el més similar possible.

 

Durant el festival podreu provar els seus jocs, parlar amb ell sobra la creació i fins i tot demanar-li que us firmi els seus jocs i així tenir-los totalment personalitzats.