Benvingut a la fira del joc

A la Fira podràs tocar, provar i jugar tant a lesúltimes novetats com als jocs més tradicionals. Però també podràs participar als tornejos i veure els espectacles que tenim preparats.

Evently

Esdeveniment produït per Quimera Entertainment Company
Widget Image

Estigues connectat i segueix-nos

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Joan Olivella

Joan Olivella

Polifacètic i extravertit com ningú més. Joan Olivella porta molts anys jugant a jocs de taula, i en els darrers anys ha treballat com a botiguer de jocs de taula i com a demostrador oficial de les editorials més importants del panorama nacional. En l’actualitat, és un dels col·laboradors principals del canal de Youtube NoName Channel, donant un toc molt particular al panorama divulgatiu.

Però si en alguna cosa destaca per sobre de les demès en el món lúdic, és en l’arbitratge de partides del famós joc “Hombres Lobo de Castronegro”. Durant anys en Joan ha arbitrat centenars de partides, i cap d’elles ha deixat a ningú indiferent, amb un to desenfadat, provocatiu i totalment participatiu, és capaç de mantenir a tots els jugadors totalment pendents de la partida, i fins i tot dels espectadors esporàdics.
Tal és la seva fama com a àrbitre, que fins i tot ha desenvolupat partides sota l’atenta mirada de Philippe dès Pallières, el creador de “Hombres Lobo de Castronegro”.

Tant si t’agrada el joc com si no l’has provat mai, no perdis la oportunitat de participar en alguna de les partides que arbitrarà durant la Fira d’enguany.
El que està clar, és que desprès de jugar amb en Joan, veurà “Hombres Lobo de Castronegro, amb uns altres ulls.

Website