Benvingut a la fira del joc

A la Fira podràs tocar, provar i jugar tant a lesúltimes novetats com als jocs més tradicionals. Però també podràs participar als tornejos i veure els espectacles que tenim preparats.

Evently

Esdeveniment produït per Quimera Entertainment Company
Widget Image

Estigues connectat i segueix-nos

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Nano Márquez

Nano Márquez

Nano Márquez és actor, Mag il·lusionista, i músic nascut a Sevilla, que resideix a Barcelona des de fa 15 anys.

Ja de nen pujava als escenaris representant obres de teatre, guanyant el premi al millor actor al certamen de teatre Distrito X de Sevilla i, desprès de varis anys dedicats a la música, va descobrir la Màgia.

Encara que la seva carrera màgica va començar a Sevilla, ha sigut a Barcelona on ha acabat de desenvolupar-se, passant 7 anys ininterromputs en cartellera amb els seus espectacles màgics.

Ha trepitjat els escenaris del Teatreneu, El Rey de la Magia, Auditori de Cornellà, el Gran Teatre del Liceu, Teatro Almería, American Lake i molts d’altres amb els seus espectacles de diferents formats: “Lo Creas o No”, “Absurda Mentira”, “Mentirijillas” i “Sesión Golfa”, a més de com a presentador d’una infinitat d’espectacles.

Però a més de ser mag i actor, Nano Márquez té un pes important en el món dels jocs, és el creador i director del canal de youtube “Funattic Channel”, amb un to molt personal i fresc al panorama lúdic.

I per aquest motiu, a la Fira Joc Joc ens durà un espectacle especial relacionat amb els jocs de taula i, possiblement, podreu fins i tot seure amb ell a jugar al algun joc de taula.

All Sessions By Nano Márquez

Actuació de Màgia
11h
Pavellló 2
Actuació de Màgia
16h
Pavellló 2