Benvingut a la fira del joc

A la Fira podràs tocar, provar i jugar tant a lesúltimes novetats com als jocs més tradicionals. Però també podràs participar als tornejos i veure els espectacles que tenim preparats.

Evently

Esdeveniment produït per Quimera Entertainment Company
Widget Image

Estigues connectat i segueix-nos

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Nano Marquez

Nano Marquez

Nano Márquez és actor, Mag il·lusionista, i músic nascut a Sevilla, que resideix a Barcelona des de fa 15 anys.

Ja de nen pujava als escenaris representant obres de teatre, guanyant el premi al millor actor al certamen de teatre Distrito X de Sevilla i, desprès de varis anys dedicats a la música, va descobrir la Màgia.

Encara que la seva carrera màgica va començar a Sevilla, ha sigut a Barcelona on ha acabat de desenvolupar-se, passant 7 anys ininterromputs en cartellera amb els seus espectacles màgics.

Ha trepitjat els escenaris del Teatreneu, El Rey de l Magia, Auditori de Cornellà, el Gran Teatre del Liceu, Teatro Almería, American Lake i molts d’altres amb els seus espectacles de diferents formats: “Lo Creas o No”, “Absurda Mentira”, “Mentirijillas” i “Sesión Golfa”, a més de com a presentador d’una infinitat d’espectacles.

 

Però a més de ser mag i actor, Nano Márquez té un pes important en el món dels jocs, és el creador i director del canal de youtube “Funattic Channel”, amb un to molt personal i fresc al panorama lúdic.

I per aquest motiu, a la Fira Joc Joc ens durà un espectacle especial relacionat amb els jocs de taula i, possiblement, podreu fins i tot seure amb ell a jugar al algun joc.