Benvingut a la fira del joc

A la Fira podràs tocar, provar i jugar tant a lesúltimes novetats com als jocs més tradicionals. Però també podràs participar als tornejos i veure els espectacles que tenim preparats.

Evently

Esdeveniment produït per Quimera Entertainment Company
Widget Image

Estigues connectat i segueix-nos

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Noemí Blanch

Noemí Blanch

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, “Màster en Desenvolupament Organitzacional i Consultoria de Processos” per el GR Instituto for Organitational Development. Postgrau en “Formació i desenvolupament del Capital Humà” per la Universitat Pompeu Fabra. “Gamificació, eina transformadora en l’educació” per UB. “Màster en Ludoformació” por Espai Lúdic i “Màster en Gamificació i Narrativa Transmedia” per IEBS.

Psicòloga, formadora, enamorada del poder del joc i de les seves possibilitat per a transformar. La meitat de l’equip podcaster a Play Like a Pank, un podcast lúdic, feminista i Pank. 

En Versión Beta permanent, «aprenseño y trabaj(ueg)o. «

20 anys d’experiència en projectes de formació i consultoria a empreses de diferents sectors aplicant metodologies experiencials. Experta en fer servir el joc com a estratègia i com a metodologia per a desenvolupar el potencial de persones i organitzacions. Professora a diversos màsters.