Benvingut a la fira del joc

A la Fira podràs tocar, provar i jugar tant a lesúltimes novetats com als jocs més tradicionals. Però també podràs participar als tornejos i veure els espectacles que tenim preparats.

Evently

Esdeveniment produït per Quimera Entertainment Company
Widget Image

Estigues connectat i segueix-nos

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Pablo Giménez

Pablo Giménez

Polifacètic com ningú més. Pablo Giménez ha estat mestre de primària durant més de 25 anys i porta molts anys jugant a jocs de taula. En els darrers anys ha treballat com a llibreter i botiguer de jocs de taula al Celler de Llibres. Fundador de l’associació Ayudar Jugando i actual vicepresident de la mateixa. En l’actualitat, a més a més, és el director del podcast solidari polifriki 0 en Cordura.

Però si en alguna cosa destaca per sobre de les demès en el món lúdic, és en l’arbitratge de partides del famós joc “Hombres Lobo de Castronegro”. Durant anys en Pablo ha arbitrat centenars de partides, i cap d’elles ha deixat a ningú indiferent, amb un to desenfadat i totalment participatiu, és capaç de mantenir a tots els jugadors totalment pendents de la partida, i fins i tot dels espectadors esporàdics.

Tant si t’agrada el joc com si no l’has provat mai, no perdis la oportunitat de participar en alguna de les partides que arbitrarà durant la Fira d’enguany.
El que està clar, és que desprès de jugar amb en Pablo, veurà “Hombres Lobo de Castronegro», amb uns altres ulls.

Website