Benvingut a la fira del joc

A la Fira podràs tocar, provar i jugar tant a lesúltimes novetats com als jocs més tradicionals. Però també podràs participar als tornejos i veure els espectacles que tenim preparats.

Evently

Esdeveniment produït per Quimera Entertainment Company
Widget Image

Estigues connectat i segueix-nos

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Somnis de Teatre

Somnis de Teatre

La companyia de teatre amateur Somnis de teatre és una experiència vital, per davant de tot, i una escola de formació actoral per a tots aquells menuts amb ganes de somiar, jugar, gaudir i aprofundir en el món de les arts escèniques. El seu mètode formatiu no està renyit amb l’esperit de difondre la cultura i aquesta passió pel teatre amb aquesta visió sota la qual entenen la vida.

Veniu i gaudir d’aquests actors que de ben segur que us arrencaran algún somriure.

I com que estem en una fira de jocs, segur que també hi incorporaran elements dels mateixos en cada actuació.

Podràs gaudir de l’espectacle en 2 sessions al llarg del dia.

Màgia

Espectacle

Organitzador

Somnis de teatre

SOMNIS és una asociació cultural sense anim de lucre  dedicada a la difusió de la cultura en general, i de les arts escèniques en particular. Per aconseguir els nostres objetius participem activament en la vida dels nostres barris i de la nostra ciutat de diferents formes.

Amb més de 200 “somiadors/es” entre nens, joves i adults, actualmente hi ha funcionant tallers de:  teatre, ball modern, balls de saló, hip-hop, zumba, ball en línia, predanza i Salsa Cubana.

Socis fundadors de la «Coordinadora de Teatre Amateur de l’Hospitalet» i hi fan diverses representacions durant tot el curs. D’aquesta manera complementen la formació dels petits actors / actrius desenvolupant la seva personalitat artística. De cara a la societat això suposa que tothom pugui gaudir d’una oferta teatral de qualitat duranat tota la temporada, a bon preu y sempre molt a prop de casa.