Benvingut a la fira del joc

A la Fira podràs tocar, provar i jugar tant a lesúltimes novetats com als jocs més tradicionals. Però també podràs participar als tornejos i veure els espectacles que tenim preparats.

Evently

Esdeveniment produït per Quimera Entertainment Company
Widget Image

Estigues connectat i segueix-nos

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Tona Juga

Tona Juga

A Tona s’ha jugat sempre i a més ens ho volen demostrar. L’origen de la Fira Joc Joc és la “Fira de la Pesseta”. Aquesta va sorgir de forma espontània gràcies a la col·laboració dels jugaires de la vila. És per això que en aquest espai trobareu agrupem la ludoteca, associacions, aficionats que fan jocs a casa seva i prototips que es desenvolupen a les escoles.

IES Tona

La cultura del joc està ben viva a Tona. Els alumnes de l’IES desenvolupen jocs com a projecte a les aules. Tindrem l’ocasió de veure què han creat i que ens ho expliquin de primera mà aquests novells creadors.

LUDOTECA DE TONA

La ludoteca de Tona disposa d’una gran col·lecció de jocs de taula que dóna a conèixer habitualment sent una de les ludoteques més actives. Durant la Fira Joc Joc, a banda d’explicar la seva tasca es dedicaran a fer-nos jugar amb les novetats del sector editorial per tal que tothom pugui conèixer quins són els jocs acabats de sortir del forn tot jugant amb els petits i grans.

OSONA JUGA

L’associació Osona Juga, està formada per aficionats al món del joc de la comarca d’Osona. Durant la Fira Joc Joc donaran a conèixer la seva tasca però també ens ensenyaran a jugar a tot tipus de jocs perquè no us avorriu ni un sol moment.

Familiar