Benvingut a la fira del joc

A la Fira podràs tocar, provar i jugar tant a lesúltimes novetats com als jocs més tradicionals. Però també podràs participar als tornejos i veure els espectacles que tenim preparats.

Evently

Esdeveniment produït per Quimera Entertainment Company
Widget Image

Estigues connectat i segueix-nos

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Partida de hombre lobo

“Hombres Lobo de Castronegro” és un jocs de rols ocults, on una serie de jugadors seran els vilatans de “Castronegro”, i els altres els homes llops que es faran passar per vilatans, mentre intenten cruspir-se’ls.

Cada torn, els vilatans debatran sobre qui pot ser un home llop i votaran per cremar-lo a la foguera, però hauran d’encertar, ja que els homes llops, cada nit es cruspiran a un vilatà, fins que només quedin homes llops i vilatans a “Castronegro”.

Philippe des Pallières va crear “Hombres Lobo de Castronegro” al 2001, basat en el joc clàssic de “l’assassí” o “màfia”, el va reglamentar, tematitzar i popularitzar fins al punt de que és l’adaptació més coneguda d’aquest clàssic atemporal.

Durant la Fira, podreu gaudir de partides desenvolupades per Pablo Giménez un dels narradors més reconeguts del nostre país. No perdeu l’oportunitat de participar en una partida única i descobrir fins a quin punt d’immersió es pot arribar en aquest joc.

Nullam metus nisi, cursus sit amet

Ut sit amet iaculis ex

Sed ac odio aliquet, fringilla odio

Nullam metus nisi, cursus sit amet

Ut sit amet iaculis ex

Sed ac odio aliquet, fringilla odio

Conference Speaker

JOAN OLIVELLA

Pablo Giménez

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus eleifend.

Proin eleifend maximus arcu vitae pretium. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Nunc eleifend, dolor ac laoreet consectetur, magna diam scelerisque erat, nec fermentum est velit et arcu. Morbi vel accumsan metus. Curabitur pellentesque vel lacus ultrices auctor.

Sed ac odio aliquet, fringilla

Morbi eget augue neque

Idin ligula et augue pretium ultrices

Duis aliquet pulvinar ante tempor tincidunt

Director de joc

Polifacètic com ningú més. Pablo Giménez ha estat mestre de primària durant més de 25 amys i porta molts anys jugant a jocs de taula. En els darrers anys ha treballat com a llibreter i botiguer de jocs de taula al Celler de Llibres. Fundador de l’associació Ayudar Jugando i actual vicepresident de la mateixa. En l’actualitat, a més a més, es el director del podcast solidari polifriki 0 en Cordura. Però si en alguna cosa destaca per sobre de les demès en el món lúdic, és en l’arbitratge de partides del famós joc “Hombres Lobo de Castronegro”. Durant anys en Pablo ha arbitrat centenars de partides, i cap d’elles ha deixat a ningú indiferent, amb un to desenfadat i totalment participatiu, és capaç de mantenir a tots els jugadors totalment pendents de la partida, i fins i tot dels espectadors esporàdics. Tant si t’agrada el joc com si no l’has provat mai, no perdis la oportunitat de participar en alguna de les partides que arbitrarà durant la Fira d’enguany. El que està clar, és que desprès de jugar amb en Pablo, veurà “Hombres Lobo de Castronegro, amb uns altres ulls.